Kunst voor iedere kamer

Ieder huis is anders ingericht. De stijl moet bij je passen. Je kan kiezen voor design of retro, voor modern of klassiek, of voor van alles door elkaar. Een kamer kan gevuld zijn met planten en bloemen, met foto’s van familie en vrienden of met eindeloos veel platen voor de pick-up. Maar, wat de inrichting van een huis compleet maakt, is de kunst. De Kleine Kunstkamer wil fijne kunst aanbieden om de inrichting van jouw kamer af te maken.

De Kleine Kunstkamer verkoopt een breed scala aan kunstobjecten. Van oudere schilderijen uit de achttiende en negentiende eeuw, tot werken die worden gemaakt door de kunstenaars van nu. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, De Kleine Kunstkamer kan het je bieden. Daarbij zijn de kunstwerken niet alleen voor hen met een grote portemonnee. Vaak wordt kunst namelijk gezien als een luxegoed, maar wij willen laten zien dat er ontzettend veel mooie en betaalbare kunst is.

Aankoop nieuwe kunst 

Bijna elke maand wordt het aanbod uitgebreid. Zit dat ene werk voor jou er niet bij? De Kleine Kunstkamer gaat voor jou op zoek! Als je zoekt naar een werk van een specifieke kunstenaar kunnen wij helpen om het te vinden. Wil je een kunstwerk voor in je kamer, maar weet je nog niet precies wat? Ook dan kan De Kleine Kunstkamer helpen. Door te kijken naar jouw voorkeur voor kunststijlen of specifieke kunstenaars kunnen wij je begeleiden om het perfecte kunstwerk voor jouw kamer te vinden.

Een kunstwerk laten maken

De Kleine Kunstkamer vindt het erg belangrijk om jong talent op weg te helpen. Wij onderhouden dan ook nauw contact met jonge kunstenaars en verkopen regelmatig hun werk. Wil je een uniek werk aan de muur? Een werk speciaal voor jou gemaakt? Deze beginnende kunstenaars staan te springen om een werk voor jou te vervaardigen en wij brengen je graag met ze in contact.  

Onderzoek en advies 

Heb je een kunstwerk in je bezit waar je meer over wil weten of wat je zou willen verkopen, maar je weet niet hoe? De Kleine Kunstkamer kan helpen meer te weten te komen over het kunstwerk, de kunstenaar en de waarde van het werk! Ook helpen wij graag door te adviseren over hoe je jouw werk het beste kan aanbieden. 

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Mail dan vrijblijvend naar d.heemskerk@dekleinekunstkamer.nl