Als je kon ontsnappen aan de waan van de dag en je hebt volledige controle over de bestemming, waar zou je dan naartoe gaan? Die vraag stellen wij aan de jonge Utrechtse kunstenaars in de expositie TOEVLUCHT. Hun actuele werk biedt nieuwe perspectieven op de vlucht van de werkelijkheid. Kunnen zij de bestemming aanwijzen op de kaart of scheppen zij een nieuwe wereld?

Van 22 tot en met 26 september biedt TOEVLUCHT de maker en het publiek een escapistisch toevluchtsoord in de Havenloods. Twaalf getalenteerde Utrechtse kunstenaars en kunstenaarscollectieven onderzoeken het thema. Van schilderijen tot digitale dreamscapes, van tastbare sculpturen tot sprankelende lichtkunst, van inspirerende sprekers tot zwevende dichters: tijdens TOEVLUCHT vind je wellicht een fijn onderkomen. Vertoef er zo lang je wil – en keer met frisse inspiratie terug naar de werkelijkheid. Hier vind je praktische informatie.

TOEVLUCHT is een samenwerking tussen Stichting De Maakruimte, De Kleine Kunstkamer en Stichting FAAM: drie organisaties die zich volhardend inzetten voor de ontwikkeling van het Utrechtse kunst- en cultuurlandschap.